Naprapatgruppen Täbys logotyp

Samarbetspartners

På Naprapatgruppen Täby Centrum är vi stolta över att samarbeta med en rad noggrant utvalda partners och organisationer. Dessa samarbeten är grundade på gemensamma värderingar och en delad vision om att erbjuda högkvalitativ vård och tjänster.

Genom dessa strategiska allianser kan vi utöka vårt erbjudande och tillhandahålla en bredare palett av behandlingar och tjänster, allt för att möta våra patienters unika behov på bästa möjliga sätt.

Upptäck våra samarbetspartners nedan och lär dig mer om hur dessa partnerskap utvidgar och förstärker vårt erbjudande.

Combat Academy

Combat Academy är ett av Sveriges mest framgångsrika och familjära kampsportscenter! Vi har funnits i Täby sedan början av 80-talet och specialiserar oss i thaiboxning, karate, MMA, BJJ, barngrupper, tjejgrupper såväl som personlig träning. Upptäck alla fantastiska fördelar med att träna kampsport!

Läs mer på vår hemsida: www.combatacademy.se

Täby Basket

Täby Baskets grundades 1969 är en av Täbys största ideella idrottsföreningar med en bred och omfattande ungdoms- och motionsverksamhet. Junior-och seniorverksamheten som rymmer både bredd och elit drivs i samarbete med Danderyd Basket under samarbetsnamnet Norrort Basket.

Föreningen är öppen för att ta emot nya spelare i alla åldrar, låta alla känna samhörighet, utvecklas och träna och tävla på sina villkor. Varmt välkommen till en förening som erbjuder kul, kamratskap, kämpaglöd och kvalité!

Läs mer om Täby Basket på deras hemsida: https://tabybasket.myclub.se

Danderyds Tennisklubb

Danderyds TK bedriver tennis och padelverksamhet för barn, ungdomar och vuxna, från de yngsta barnen i åldrarna 4-5 år som medverkar i vår bollskola, till våra seniorer varav de äldsta är närmare 90 år.

Vår vuxentennis omfattar, gruppträning, drop in pass, stegspel i singel såväl som dubbel.

Mer information om våra kurser och aktiviteter hittar ni på: https://www.dtk.se

Jennys Fotvård och Kroppshälsa

Besväras du av vårtor, liktornar, förhårdnader eller nageltrång? Jag hjälper dig även med nagelvård såsom klippning, fräsning av kart- eller svampnaglar och nagelkorrigering.

Vid första besöket bokar du alltid en Medicinsk Fotvård. I förebyggande syfte kan du även boka Fotvård som Friskvård. 

Mer om Jennys Fotvård och Kroppshälsa här: www.jennysfotvardokroppshalsa.se

NGU Hälsa & Event - Claudia Wedemo

​​​Europa medaljörska och svensk mästarinna i Judo.
Sambadrottning i Sverige.

Jag har själv tränat hela mitt liv som ung, vuxen och gravid. Mitt personliga mål är ta hand om min kropp genom att äta och ge den energi min kropp behöver och röra på mig och ge kroppen de utmaningar den behöver. Med åren har träningarna varierat allt från motion till elitsatsning. Jag har mer än 18 års erfarenhet av friskvård. PT utbildning hos YLAB.

Oliver Enkamp - MMA (Mixed Martial Arts)

Oliver är flerfaldig svensk mästare i MMA (Mixed Martial Arts) och tidigare landslagsmedlem i karate. Han fightas professionellt i en av världens största MMA-organisationer “Bellator”. Naprapatgruppen är med och sponsrar oliver och han får hos oss hjälp med sin återhämtning och skadeförebyggande behandling

Mer info om Oliver hittar du på hans hemsida www.oliverenkamp.com