Naprapatgruppen Täbys logotyp

Samtalsterapi

Samtalsterapi med Mimmi Linder

På Naprapatgruppen Täby Centrum erbjuder Mimmi kognitiv beteendeterapi (KBT) med en relationell inriktning. Denna terapiform är idealisk för att adressera och arbeta igenom personliga och relationella problem, vilket bidrar till ökad psykisk välbefinnande och personlig utveckling.

Tjänster och tillämpningar

Fördelar med samtalsterapi

Användningsområden för samtalsterapi

Vem bör överväga samtalsterapi och varför?

Samtalsterapi är ett utmärkt val för alla som känner att de behöver stöd för att hantera personliga eller emotionella svårigheter. Det är särskilt fördelaktigt för personer som upplever:
Profilbild på medarbetare Mimmi

Samtalsterapi med Mimmi

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Mimmi.

Anna Andersson kan springa igen - GÖMMA SEKTION?

Symptom som lindrades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Annas ord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Är du i behov av en kvalificerad naprapat i Täby?

Välkommen att kontakta oss för att boka din tid. Tillsammans tar vi de första stegen mot en smärtfri och hälsosam framtid.

Vanliga frågor

Krävs det medlemskap?
I våra tjänster ingår alla kostnader i timpriset och det krävs därmed inget extra medlemskap. Många av våra kunder har dock ett medlemskap och tränar på ett annat gym. De vänder sig då till oss för att få individanpassade träningsprogram och få kompletterande träning.
Vi samarbetar redan med många gym, personliga tränare och coacher. De skickar ofta sina kunder hit för att få hjälp med olika skador eller besvär. Vi hjälper dig med undersökning, behandling och att ta fram kompletterande övningar. Vi håller hela tiden en bra kommunikation med din tränare om så önskas.

Vi börjar med att boka ett första besök för att få veta mer om din bakgrund och vilka mål du har, sedan gör vi en fördjupad screening och olika fystester för att ta fram din fysiska profil. Vad vi ska träna styrs sedan utifrån vilka mål vi gemensamt satt upp och resultatet från de tester vi utfört.

Tillsammans hittar vi det träningsupplägg och väljer de träningsmetoder som passar dig bäst. Allt detta ligger sedan som grund för det invid anpassade träningsprogram som vi tar fram för dig.