Naprapatgruppen Täbys logotyp

Träna med naprapat

Individanpassad träning

Att träna med en naprapat vid Naprapatgruppen Täby Centrum innebär att du får tillgång till expertis inom både rehabilitering och prestationsoptimering. Oavsett om ditt mål är att återhämta dig från en skada eller att ta din fysiska förmåga till nästa nivå, säkerställer vi att ditt träningsprogram är både säkert och effektivt.

Vilken typ av träning gör vi?

På Naprapatgruppen Täby Centrum skräddarsyr vi träningsprogram som integrerar olika träningsformer som styrkträning, konditionsträning, stabilitet och balansträning och rörlighetsträning.

Vem passar träningen för?

Alla som vill förbättra sin fysiska kapacitet eller har behov av specialiserad träning för att hantera eller förebygga muskuloskeletala problem. 
Graphic element with heart

Vill du träna med oss eller på egen hand?

Vi vill så klart helst att du ska träna här med oss för då kan vi hjälpa dig vid varje träningspass. Vi ser att tekniken är rätt och kan även lätt ändra och anpassa träningen så att du snabbt utvecklas och går framåt i din träning.

Vi brukar rekommendera att man tränar 2-4 ggr per vecka för att få resultat. Det går dock bra att träna själv hemma eller på ett annat gym. Väljer du att träna själv är det bra för oss att veta vilka förutsättningar du har. Hur länge vill du träna per pass, vad har du för utrustning, hur mycket plats har du.

Vi ses sedan 1-2 besök här för att du ska lära dig ditt träningsprogram och sedan tränar du under en bestämt tid oftast 4-6 veckor för att sedan komma tillbaka för uppföljning och utveckling av ditt program.

Hur mycket använder du av kroppens potential?

Under alla tider har vi använt vår kropp genom att gå, springa, hoppa, balansera, krypa och klättra. Med våra händer kan vi lyfta, bära kasta och fånga. Vi har också behövt försvara oss genom att slå, sparka och brottas. 

Hur ser det ut för dig idag?

Hur mycket av kroppens potential använder du?

Vi tror att de flesta kroppar i dagens samhälle är understimulerade och uttråkade. Vi ger din kropp verktyg för att klara riktiga situationer som du har nytta av i din vardag.

Hur ser det ut för dig idag?

Hur mycket av kroppens potential använder du?

Vi tror att de flesta kroppar i dagens samhälle är understimulerade och uttråkade. Vi ger din kropp verktyg för att klara riktiga situationer som du har nytta av i din vardag.

Skräddarsydd träning och mätbara resultat

Vilken är den effektivaste träningsmetoden?

Det finns många bra övningar och metoder men det går inte att välja ut en som passar alla utan träningen måste anpassas till dina unika behov.

Vi anpassar varje pass till dig som deltagare, till gruppens eller personens behov just då, till just de förutsättningar som gäller, till lokaler och till årstid. På sommaren tränar vi ofta ute, vilket ger speciella möjligheter.

Hur vet du att den träning som du utför är rätt för dig och skapar de resultat som du förväntar dig?

Först när det finns verktyg för att mäta dina resultat vet vi om det vi gör har önskad effekt. Vi chansar inte när vi skapar våra träningsprogram utan har verktyg för att välja de övningar som passar dig och för att kunna följa din utveckling.

Med samma verktyg kontrollerar och säkrar vi kvaliteten i vårt eget arbete så vi kan garantera dig goda resultat.

Gruppbild på alla medarbetare hos Naprapatgruppen Täby

Träna med oss

Kontakta Naprapatgruppen Täby Centrum för en individuell bedömning och en skräddarsydd behandlingsplan som passar dina specifika behov.

Anna Andersson kan springa igen - GÖMMA SEKTION?

Symptom som lindrades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Annas ord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Är du i behov av en kvalificerad naprapat i Täby?

Välkommen att kontakta oss för att boka din tid. Tillsammans tar vi de första stegen mot en smärtfri och hälsosam framtid.

Vanliga frågor

Krävs det medlemskap?
I våra tjänster ingår alla kostnader i timpriset och det krävs därmed inget extra medlemskap. Många av våra kunder har dock ett medlemskap och tränar på ett annat gym. De vänder sig då till oss för att få individanpassade träningsprogram och få kompletterande träning.
Vi samarbetar redan med många gym, personliga tränare och coacher. De skickar ofta sina kunder hit för att få hjälp med olika skador eller besvär. Vi hjälper dig med undersökning, behandling och att ta fram kompletterande övningar. Vi håller hela tiden en bra kommunikation med din tränare om så önskas.

Vi börjar med att boka ett första besök för att få veta mer om din bakgrund och vilka mål du har, sedan gör vi en fördjupad screening och olika fystester för att ta fram din fysiska profil. Vad vi ska träna styrs sedan utifrån vilka mål vi gemensamt satt upp och resultatet från de tester vi utfört.

Tillsammans hittar vi det träningsupplägg och väljer de träningsmetoder som passar dig bäst. Allt detta ligger sedan som grund för det invid anpassade träningsprogram som vi tar fram för dig.