Naprapatgruppen Täbys logotyp

Medarbetare

Gruppbild på medarbetare

På Naprapatgruppen Täby Centrum arbetar ett team av professionella och engagerade naprapater och massörer, dedikerade till att främja din hälsa och välbefinnande.

Vi förstår att varje individ har unika behov och mål när det gäller sin fysiska hälsa. Därför strävar vi efter att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som är anpassade efter just dina förutsättningar. Nedan kan du läsa mer om vilka vi är.

Profilbild medarbetare Sandra

Sandra Johansson

Leg. Naprapat

Ansvarig sociala medier

Sandra tog examen 2011. Hon har vidareutbildat sig inom stötvåg och dry needling.

Sandra har själv en bakgrund inom dans och golf. Hon har själv tävlat i dans och undervisat. Idag är det mestadels träning i gymmet och löpspåret som gäller.

Som naprapat vill Sandra hjälpa dig till det fysiska liv du vill ha.

Profilbild på medarbetare Stian

Stian Ljosåk

Leg. Naprapat, VD

Examen ultraljudsdiagnostik

Stian tog examen 2007 och har sedan dess byggt upp en omfattande erfarenhet inom naprapati och idrottsmedicin.

Han har examen i diagnostisk ultraljudsundersökning, samt har tidigare varit handledare för blivande naprapater på Naprapathögskolans skolklinik. Med en passion för hälsa och välmående kan han hjälpa dig med besvär från hela det muskuloskeletala systemet. Själv har han erfarenhet från fotboll, brottning, styrketräning, löpning och brasiliansk jiu jitsu.  Fritiden ägnar han åt familjen, snickerier, att vara i naturen och egen träning.

Profilbild på medarbetare Mimmi

Mimmi Linder

Leg. Naprapat

Samtalsterapeut

Mimmi tog sin examen 2011. Sedan 2016 undervisar hon på Naprapathögskolan, för närvarande i ledmanipulation och samtalsmetodik.

Hon arbetar med hela rörelseapparaten och kan hjälpa dig med besvär därifrån. 2015-2017 gick hon en KBT (kognitiv beteendeterapi)-utbildning med relationell inriktning och erbjuder också terapibehandling. När hon inte arbetar rider hon mer än gärna, ägnar sig åt styrketräning och att vara kreativ i köket. 
Profilbild på medarbetare Mikael

Mikael Klintmark

Leg. Naprapat

Lic. coach

Micke tog examen vid Naprapathögskolan 2003 och sedan dess behandlat främst idrottare och motionärer med fokus på löpning och löparens skador.

2006-2007 var han handledare på Naprapathögskolans elevklinik. Specialisering med manuell behandling, individuell rehabträning med coaching för att skapa hållbara strategier och vanor till att leva ett aktivt liv i rörelse och med glädje. Micke är bl a utbildad löpcoach, arbetar med laserterapi och sk Dry Needling. 

Profilbild på medarbetare Jennifer

Jennifer Eerola

Massage terapeut

Kostrådgivare

Jennifer är diplomerad massör i klassisk svensk massage, med vidareutbildning i triggerpunkter samt lic. kostrådgivare sedan 2014. Hon ger behandlande massage och ser alltid kroppen som en helhet.

Utöver det är Jennifer även lic. personlig tränare och lic. medicinsk tränare och är aktiv som tränare både för seniorer och ungdomar.Jennifer har sin bakgrund som dansare och showartist. På fritiden sjunger hon i kör och tillbringar så mycket tid som möjligt på landet.
Profilbild på medarbetare Kalle

Kalle Vogt

Naprapat

Kalle är utbildad naprapat och personlig tränare med flera vidareutbildningar i bagaget så som t.ex. dry needling och stötvågsbehandling.

Genom noggrann undersökning och sin kunskap inom manuella behandlingstekniker skräddarsyr han din behandling för bästa och snabbaste resultat så att du kan återgå till en aktiv och smärtfri vardag.Han har egen erfarenhet och stort intresse av träning inom triathlon, crossfit, kampsport samt styrketräning. Utöver jobbet så njuter han av vandring och friluftsliv.
Profilbild på medarbetare August

August Baronowsky

Cert. massör​

August är certifierad massör och läser även till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm. Han ger både klassisk- och idrottsmassage.

Själv har han idrottsbakgrund från judo och brasiliansk jiu jitsu. Genom sina studier och sin egen träning har han upparbetat sig en gedigen kunskap om hur kroppen fungerar och hur man skall gå tillväga för att mjukna upp stela och ömma muskler.

Är du i behov av en kvalificerad naprapat?

Välkommen att kontakta oss för att boka din tid. Tillsammans tar vi de första stegen mot en smärtfri och hälsosam framtid.