Naprapatgruppen Täbys logotyp

Hemlaser

Hyr en laser hem

På Naprapatgruppen Täby Centrum erbjuder vi nu möjligheten att hyra högkvalitativa medicinska lasrar för hemmabruk. Denna tjänst är perfekt för de som önskar fortsätta sin laserbehandling i bekvämligheten av sitt eget hem eller behöver öka frekvensen på sina behandlingar.

Laserbehandling kan användas vid till exempel:

Vem bör överväga att hyra laser och varför?

Att hyra en laser hem är perfekt för de som vill ha kontroll över sin behandling och uppskattar bekvämligheten av att kunna behandla sig själva hemma. Det kan vara särskilt fördelaktigt för:
På Naprapatgruppen Täby Centrum är vi engagerade i att tillhandahålla de mest flexibla och patientcentrerade behandlingsalternativen. 
Gruppbild på alla medarbetare hos Naprapatgruppen Täby

Ta kontakt för att hyra hem laser

Kontakta Naprapatgruppen Täby Centrum för en individuell bedömning och en skräddarsydd behandlingsplan som passar dina specifika behov.

Anna Andersson hyrde hem laser - GÖMMA SEKTION?

Symptom som lindrades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Annas ord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Är du i behov av en kvalificerad naprapat i Täby?

Välkommen att kontakta oss för att boka din tid.

Tillsammans tar vi de första stegen mot en smärtfri och hälsosam framtid.

Vanliga frågor

Krävs det medlemskap?
I våra tjänster ingår alla kostnader i timpriset och det krävs därmed inget extra medlemskap. Många av våra kunder har dock ett medlemskap och tränar på ett annat gym. De vänder sig då till oss för att få individanpassade träningsprogram och få kompletterande träning.
Vi samarbetar redan med många gym, personliga tränare och coacher. De skickar ofta sina kunder hit för att få hjälp med olika skador eller besvär. Vi hjälper dig med undersökning, behandling och att ta fram kompletterande övningar. Vi håller hela tiden en bra kommunikation med din tränare om så önskas.

Vi börjar med att boka ett första besök för att få veta mer om din bakgrund och vilka mål du har, sedan gör vi en fördjupad screening och olika fystester för att ta fram din fysiska profil. Vad vi ska träna styrs sedan utifrån vilka mål vi gemensamt satt upp och resultatet från de tester vi utfört.

Tillsammans hittar vi det träningsupplägg och väljer de träningsmetoder som passar dig bäst. Allt detta ligger sedan som grund för det invid anpassade träningsprogram som vi tar fram för dig.