Naprapatgruppen Täbys logotyp

Coaching med Mikael – Din väg till bättre återhämtning

Möt din coach, Mikael

Mikael är inte bara en utbildad naprapat; han är även certifierad NLP Coach med ett specifikt fokus på återhämtning. Med en unik kombination av medicinsk kunskap och coachingtekniker, erbjuder Mikael en särskilt anpassad väg till förbättrad hälsa och välbefinnande.

Vad innebär coaching?

Coaching är en process där du som klient får stöd att utforska och realisera din fulla potential. Metoderna baseras på NLP (neuro-lingvistisk programmering), en teknik som hjälper individer att övervinna hinder och förbättra personliga prestationer genom att ändra tankemönster och beteenden.

Individuellt anpassade sessioner

Mikaels coaching kan upplevas på två sätt:

Stegen i din coachingplan

  1. Initial Konsultation: Vi börjar med att förstå dina behov och mål.

  2. Målsättning: Tillsammans sätter vi upp konkreta och realistiska mål för din återhämtning.

  3. Personlig Plan: Utifrån målen skapar vi en skräddarsydd plan med specifika strategier och övningar.

  4. Genomförande: Med regelbundna möten och kontinuerlig feedback arbetar vi aktivt med din plan.

  5. Utvärdering och Justering: Vi följer upp och justerar din plan baserat på din progression och feedback.
Profilbild på medarbetare Mikael

Coaching med Mikael

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Mikael.

Anna Andersson kan springa igen - GÖMMA SEKTION?

Symptom som lindrades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Annas ord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Är du i behov av en kvalificerad naprapat i Täby?

Välkommen att kontakta oss för att boka din tid. Tillsammans tar vi de första stegen mot en smärtfri och hälsosam framtid.

Vanliga frågor

Krävs det medlemskap?
I våra tjänster ingår alla kostnader i timpriset och det krävs därmed inget extra medlemskap. Många av våra kunder har dock ett medlemskap och tränar på ett annat gym. De vänder sig då till oss för att få individanpassade träningsprogram och få kompletterande träning.
Vi samarbetar redan med många gym, personliga tränare och coacher. De skickar ofta sina kunder hit för att få hjälp med olika skador eller besvär. Vi hjälper dig med undersökning, behandling och att ta fram kompletterande övningar. Vi håller hela tiden en bra kommunikation med din tränare om så önskas.

Vi börjar med att boka ett första besök för att få veta mer om din bakgrund och vilka mål du har, sedan gör vi en fördjupad screening och olika fystester för att ta fram din fysiska profil. Vad vi ska träna styrs sedan utifrån vilka mål vi gemensamt satt upp och resultatet från de tester vi utfört.

Tillsammans hittar vi det träningsupplägg och väljer de träningsmetoder som passar dig bäst. Allt detta ligger sedan som grund för det invid anpassade träningsprogram som vi tar fram för dig.