top of page

Samarbetspartners

Vi samarbetar med många olika företag, föreningar, personliga tränare och terapeuter.

Vår grundtanke är att vi ska vara bra på det vi gör och ha duktiga partners på andra områden där vi inte har kompetens. Vi hjälper även dessa partners när de själva eller deras kunder behöver hjälp kring skador, förebyggande träning eller diagnostistering av olika typer av besvär.

Ibland rekommenderar de sina kunder att kontakta oss och komma hit för hjälp men vi är även ute ett par gånger per år hos varje partner och träffar deras kunder, utbildar personalen eller håller olika typer av föresläningar och workshops.

Om du som kund vill, informerar vi gärna den som skickat dig hit så att de vet vilka övningar du fått av oss, vilken typ av behandling som vi gör så att vi alla arbetar tillsammans som ett team.

Täby Basket

Täby Baskets grundades 1969 är en av Täbys största ideella idrottsföreningar med en bred och omfattande ungdoms- och motionsverksamhet. Junior-och seniorverksamheten som rymmer både bredd och elit drivs i samarbete med Danderyd Basket under samarbetsnamnet Norrort Basket. Föreningen är öppen för att ta emot nya spelare i alla åldrar, låta alla känna samhörighet, utvecklas och träna och tävla på sina villkor. Varmt välkommen till en förening som erbjuder kul, kamratskap, kämpaglöd och kvalité!

Läs mer om Täby Basket på deras hemsida: https://tabybasket.myclub.se/

Combat Academy

Combat Academy är ett av Sveriges mest framgångsrika och familjära kampsportscenter! Vi har funnits i Täby sedan början av 80-talet och specialiserar oss i thaiboxning, karate, MMA, BJJ, barngrupper, tjejgrupper såväl som personlig träning. Upptäck alla fantastiska fördelar med att träna kampsport!

Läs mer på vår hemsida: www.combatacademy.se

combat.jpeg

Jennys Fotvård och Kroppshälsa

Besväras du av vårtor, liktornar, förhårdnader eller nageltrång?

Jag hjälper dig även med nagelvård såsom klippning, fräsning av kart- eller svampnaglar och nagelkorrigering.

Vid första besöket bokar du alltid en Medicinsk Fotvård.

I förebyggande syfte kan du även boka Fotvård som Friskvård. 

Mer om Jennys Fotvård och Kroppshälsa här: www.jennysfotvardokroppshalsa.se

Flowlife Sweden

Flowlife är norrortsföretaget som tar fram premiumprodukter inom massage och återhämtning. Produkterna är perfekta för dig som vill få kontinuerlig behandling var och när du vill - oavsett om du är elitsatsande eller livsnjutare. Flowlifes produkter kan användas under, efter och innan behandling samt finns att prova i väntrummet. Läs gärna mer på Flowlifes hemsida 

flowlife.jpg

NGU Hälsa & Event - Claudia Wedemo

​​​Europa medaljörska och svensk mästarinna i Judo.

​Sambadrottning i Sverige

Jag har själv tränat hela mitt liv som ung, vuxen och gravid. Mitt personliga mål är ta hand om min kropp genom att äta och ge den energi min kropp behöver och röra på mig och ge kroppen de utmaningar den behöver. Med åren har träningarna varierat allt från motion till elitsatsning. Jag har mer än 18 års erfarenhet av friskvård.

PT utbildning hos YLAB.

NGUHalsaevent.png

Oliver Enkamp - MMA (Mixed Martial Arts)

Oliver är flerfaldig svensk mästare i MMA (Mixed Martial Arts) och tidigare landslagsmedlem i karate. Han fightas professionellt i en av världens största MMA-organisationer "Bellator". Naprapatgruppen är med och sponsrar oliver och han får hos oss hjälp med sin återhämtning och skadeförebyggande behandling

Mer info om Oliver hittar du på hans hemsida www.oliverenkamp.com

enkamp.jpg
bottom of page