top of page

Företagsavtal

Naprapatgruppen Täby Centrum har flera års erfarenhet av att hjälpa företag med förebyggande och rehabiliterande åtgärder. En vanlig lösning är att företaget har et avtal med oss och att den anställda vid behov kan gå på behandling genom et bruttolöneavdrag. Då blir det ingen kostnad för företaget och det blir billigare för den anställda jmf med om den betalar privat. 

Vi har även lösningar där vi kommer ut till företaget på regelbunden basis och utför naprapati, massage, träning och ergonomi. 

 

Besvär i rörelseorganen är den vanligaste orsaken till anmälda arbetssjukdomar, långvariga sjukskrivningar och förtidspensionering. Orsakerna till dessa besvär är komplexa. Det är därför viktigt att bemöta denna problematik från flera håll och att man gör en individuell bedömning av varje enskilt företags behov.

Nedan kan du läsa mer om våra tjänster. 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information

Wedemos naprapater och personliga tränare har långa erfarenhet av att hjälpa företag med förebyggande och rehabiliterande åtgärder.

Företagstjänster

​Naprapati

Naprapaten har en djup kunskap om besvär från rörelseorganen och behandlar såväl akuta som kroniska besvär. Behandlingen kan antingen ske på plats i era lokaler eller på vår klinik i Täby centrum. 

 

Massage

En massör kan komma ut till ert företag regelbundet. 

Träning

Vi kan hjälpa er med planering av friskvård, individuell träning samt träning i grupp.  Träningen kan ske antingen på plats i era lokaler, utomhus eller i vårt gym i Täby centrum.

 

Ergonomi

En del av människors besvär härstammar från vår arbetsställning och det är därför av stor betydelse för vår hälsa hur vi utför våra arbetsuppgifter. En ergonom från oss korrigerar varje enskild arbetsplats så att den fungerar optimalt för individen som ska arbeta där.


Betalning

Det finns flera olika sätt för ett företag att bokföra kostnaden. Alt ifrån att företaget tar hela kostnaden till att den anställde tar hela kostnaden genom ett bruttolöneavdrag, eller att företaget och den anställda delar på kostnaderna. 

bottom of page