Wedemos naprapater och personliga tränare har långa erfarenhet av att hjälpa företag med förebyggande och rehabiliterande åtgärder.
Företagshälsa och friskvård

Besvär i rörelseorganen är den vanligaste orsaken till anmälda arbetssjukdomar, långvariga sjukskrivningar och förtidspensionering. Orsakerna till dessa besvär är komplexa. Det är därför viktigt att bemöta denna problematik från flera håll och att man gör en individuell bedömning av varje enskilt företags behov.

Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa företag med förebyggande och rehabiliterande åtgärder.

Nedan kan du läsa mer om våra tjänster. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naprapati

Naprapaten har en djup kunskap om besvär från rörelseorganen och behandlar såväl akuta som kroniska besvär. Behandlingen kan antingen ske på plats i era lokaler eller på vår klinik i Täby centrum. 

 

Träning

Vi kan hjälpa er med planering av friskvård, individuell träning samt träning i grupp.  Träningen kan ske antingen på plats i era lokaler, utomhus eller i vårt gym i Täby centrum.

 

Ergonomi

En del av människors besvär härstammar från vår arbetsställning och det är därför av stor betydelse för vår hälsa hur vi utför våra arbetsuppgifter. En ergonom från oss korrigerar varje enskild arbetsplats så att den fungerar optimalt för individen som ska arbeta där.

 

Föreläsningar

Vi har föreläsningar inom hälsa, träning och kost (och stresshantering).  Välj någon av våra omtyckta föreläsningar eller kom med önskemål så skräddarsyr vi efter ert företags behov. 

 

Betalning

Det finns flera olika sätt för ett företag att bokföra denna kostnaden. Alt ifrån att företaget tar hela kostnaden till att den anställde tar hela kostnaden genom ett bruttolöneavdrag, eller att företaget och den anställda delar på kostnaderna.