top of page
Naprapatgruppen Täby Centrum

Om Naprapatgruppen

Företaget grundades i Täby 2010 under företagsnamnet Wedemo Friskvård. I 2017 bytte företaget namn till Naprapatgruppen Täby Centrum och flyttade samtidigt in i Täby Centrum. Idag består Naprapatgruppen utav fyra naprapater och två massageterapeuter.

 

Vårt mål är att kunna hjälpa alla, oavsett förutsättningar, till ett aktivt liv utan smärta! 

Det gör vi genom att erbjuda spetskompetens inom manuell behandling och rehab. Med ett tryggt personligt bemötande, och med vår nyfikenhet på dina mål och din utveckling, får du den hjälpen du behöver när du kommer till oss.   

 

Vilka är vi?

Vi är en modern naprapatklinik i framkant både vad gäller kompetens och utrustning.

För oss är det självklart att hålla oss uppdaterade på ny forskning och nya rön. 

Vårt team i Täby har bred kunskap och lång erfarenhet inom behandling, rehab, träning, hälsa och livsstil. 

Sandra.jpg
Sandra Johansson
Leg. Naprapat 
Ansvarig sociala medier
sandra@naprapatgruppentaby.se

Sandra tog examen 2011. Hon har vidareutbildat sig inom stötvåg och dry needling. Sandra har själv en bakgrund inom dans och golf. Hon har själv tävlat i dans och undervisat. Idag är det mestadels träning i gymmet och löpspåret som gäller.

Som naprapat vill Sandra hjälpa dig till det fysiska liv du vill ha. 

Stian Ljosåk

Leg Naprapat, VD

Examen ultraljudsdiagnostik

stian@naprapatgruppentaby.se

Stian är legitimerad naprapat och

tog examen vid Naprapathögskolan 2007. Sedan dess har han jobbat med patienter på klinik och inom idrottsföreningar i både Norge och Sverige. Stian har träningsbakgrund från fotboll, brottning, braziliansk jiu jitsu och styrkträning.

Fritiden ägnar han åt att vara med familjen, träna, snickra och att vara ute på sjön.

Mimmi Linder 

Leg. Naprapat

Samtalsterapeut

mimmi@naprapatgruppentaby.se

Mimmi tog sin examen 2011. Sedan 2016 undervisar hon på Naprapathögskolan, för närvarande i ledmanipulation och samtalsmetodik. Hon arbetar med hela rörelseapparaten och kan hjälpa dig med besvär därifrån.

2015-2017 gick hon en KBT (kognitiv beteendeterapi)-utbildning med relationell inriktning och erbjuder också terapibehandling.

Mimmi är undersköterska i botten och har arbetat på ett flertal vårdinstanser, bl a på ortopeden under 4 år. När hon inte arbetar rider hon mer än gärna, ägnar sig åt styrketräning och att vara kreativ i köket. 

 

Mikael_BlickaStudio.jpg
Mikael Klintmark
Leg. Naprapat,
Lic. coach
mikael@naprapatgruppentaby.se

 

Micke tog examen vid Naprapathögskolan 2003 och sedan dess behandlat främst idrottare och motionärer med fokus på löpning och löparens skador. 2006-2007 var han handledare på Naprapathögskolans elevklinik. Specialisering med manuell behandling, individuell rehabträning med coaching för att skapa hållbara strategier och vanor till att leva ett aktivt liv i rörelse och med glädje. Micke är bl a utbildad löpcoach, arbetar med laserterapi och sk Dry Needling. På fritiden är det löpning, kalla bad och under 2023 ska han genomföra Primiärmilen, Stockholm Marathon på 3:30:00 och Stockholm Halvmarathon med en måltid på sub 1:33:00.

Jennifer.jpg
Jennifer Eerola
Massage terapeut
Kostrådgivare
jennifer@naprapatgruppentaby.se

 

Jennifer är diplomerad massör i klassisk svensk massage, med vidareutbildning i triggerpunkter samt lic. kostrådgivare sedan 2014. Hon ger behandlande massage och ser alltid kroppen som en helhet. Utöver det är Jennifer även lic. personlig tränare och lic. medicinsk tränare och är aktiv som tränare både för seniorer och ungdomar. 

Jennifer har sin bakgrund som dansare och showartist. På fritiden sjunger hon i kör och tillbringar så mycket tid som möjligt på landet.

Profilbild August Baronowsky Blicka Studio låguplöst för web.jpg
August Baronowsky
Cert. massör
august@naprapatgruppentaby.se

August är certifierad massör och läser även till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm. Han ger både klassisk- och idrottsmassage. Själv har han idrottsbakgrund från judo och brasiliansk jiu jitsu. Genom sina studier och sin egen träning har han upparbetat sig en gedigen kunskap om hur kroppen fungerar och hur man skall gå tillväga för att mjukna upp stela och ömma muskler.

bottom of page