Naprapatgruppen Täby Centrum

Om företaget

Vi skapar förutsättningar för ett aktivt liv utan smärta. 

Det gör vi genom lyhördhet,  individanpassad undersökning, behandling och uppföljning. 

 

Vilka är vi?

Vi är en modern naprapatklinik i framkant med lång erfarenhet och specialistkompetens. 

Vårt team av naprapater i Täby har bred kunskap och lång erfarenhet inom behandling, rehab, träning, hälsa och livsstil. Vårt mål är att du ska bli starkare och smärtfri och vi nöjer oss bara med goda resultat.

 

Det personliga mötet är viktigt och vi för en nära dialog vilket ger dig mycket mer vid varje möte. Från din situation här och nu - kondition, stress, trötthet, vila, kost och mental balans bedömer vi hur du går vidare.

Pierre Johansson

Legitimerad naprapat,

kampsports instruktör

Epost: pierre@naprapatgruppentaby.se

 

Pierre tog examen 2006. Han har vidareutbildat sig inom dry needling, idrottsmedicin, rörelseanalys och olika träningskoncept. Han har även själv en lång bakgrund inom olika idrotter.

Han har tränat och tävlat i breakdance. Inom kampsport har Pierre provat det mesta och har svart bälte i Budo Taijutsu. Idag tränar han brasiliansk Jiu-Jitsu och judo. Förutom det spenderar han en hel tid i gymmet och ute i naturen. 

Som naprapat vill han inspirera till rörelse och att bygga upp en stark och tålig kropp. 

Sandra Johansson
Legitimerad Naprapat
Epost: sandra@naprapatgruppentaby.se

Sandra tog examen 2011. Hon har vidareutbildat sig inom stötvåg och dry needling. Sandra har själv en bakgrund inom dans och golf. Hon har själv tävlat i dans och undervisat. Idag är det mestadels träning i gymmet och löpspåret som gäller.

Som naprapat vill Sandra hjälpa dig till det fysiska liv du vill ha. 

Stian Ljosåk

Legitimerad Naprapat

Epost: stian@naprapatgruppentaby.se

Stian är legitimerad naprapat och

tog examen vid Naprapathögskolan 2007. Sedan dess har han jobbat med patienter på klinik och inom idrottsföreningar i både Norge och Sverige. Förutom det dagliga arbetet med patienter är han också handledare för blivande naprapater på Naprapathögskolans Skolklinik.

Stian har träningsbakgrund från fotboll, brottning, Braziliansk Jiu Jitsu och styrkträning.

Fritiden ägnar han åt att vara med familjen, träna, snickra och att vara ute på sjön.

Mikael Klintmark
Legitimerad Naprapat, lic. coach
Epost: mikael@naprapatgruppentaby.se

Micke tog examen vid Naprapathögskolan 2003 och sedan dess behandlat främst idrottare och motionärer med fokus på löpning och löparens skador. 2006-2007 var han handledare på Naprapathögskolans elevklinik. Specialisering med manuell behandling, individuell rehabträning med coaching för att skapa hållbara strategier och vanor till att leva ett aktivt liv i rörelse och med glädje. Micke är bl a utbildad löpcoach, arbetar med laserterapi, Dry Needling och tränar med Redcord Neurac. På fritiden är det löpning, kalla bad och att genomföra en halvmarathon på sub 1,5 tim under 2020 som gäller.

Mimmi Linder

Legitimerad Naprapat, samtalsterapeut

Epost: mimmi@naprapatgruppentaby.se

Mimmi tog sin examen 2011. Sedan 2016 undervisar hon på Naprapathögskolan, för närvarande i ledmanipulation och samtalsmetodik. Hon arbetar med hela rörelseapparaten och kan hjälpa dig med besvär därifrån.

2015-2017 gick hon en KBT (kognitiv beteendeterapi)-utbildning med relationell inriktning och erbjuder också terapibehandling.

Mimmi är undersköterska i botten och har arbetat på ett flertal vårdinstanser, bl a på ortopeden under 4 år. När hon inte arbetar rider hon mer än gärna, ägnar sig åt styrketräning och att vara kreativ i köket. 

 

Jennifer Eerola
Massage terapeut, kostrådgivare
Epost: jennifer@naprapatgruppentaby.se

Jennifer är diplomerad massör i klassisk svensk massage, med vidareutbildning i triggerpunkter samt lic. kostrådgivare sedan 2014. Hon ger behandlande massage och ser alltid kroppen som en helhet. Utöver det är Jennifer även lic. personlig tränare och lic. medicinsk tränare och är aktiv som tränare både för seniorer och ungdomar. 

Jennifer har sin bakgrund som dansare och showartist. På fritiden sjunger hon i kör och tillbringar så mycket tid som möjligt på landet.

Jakob Karlsson​
Massageterapeut, Naprapatstudent

Epost: jakob@naprapatgruppentaby.se

Jakob är naprapatstudent och tar examen från naprapathögskolan våren 2021. Jakob kommer från början från Åland och har en bakgrund inom fotbollen och har spelat i både Sverige och Finland. Utöver det är han även utbildad Lic.Personlig tränare  och har ett stort intresse för optimal prestation i gymmet och även idrottsskador.

På fritiden spenderar han gärna tiden med sina vänner och familj och en hel del tid i gymmet.

N​APRAPATGRUPPEN  - DIN  NAPRAPAT MITT I TÄBY CENTRUM

Vi finns på plan 2 Norra Galleriagången 1031 A

mitt emot Willys.

KONTAKTA OSS

            08–39 16 60    Växeln är öppen 7-19 måndag-fredag

            info@naprapatgruppentaby.se

 

KOMMUNIKATION

Med buss eller tåg
Närmsta hållplats är Täby Centrum, men det går även bra att gå från Tibble. Hitta rätt tåg eller buss på sl.se

Med bil

Du står gratis i 2 timmar på Täby Centrums parkeringar. Norra parkeringen är den som ligger närmast.  Om du går in och registrerar din bil på Täby Centrums hemsida kommer du från och med registreringen stå gratis i 4 timmar varje gång du besöker Täby Centrum

 

Org.nr 5568154503                   Plusgiro 562903-5                   Bankgiro 653-0471                   F-skattebevis finns                   Postadress:  Täby torg 6, 183 34 TÄBY