top of page

Medarbetare

På Naprapatgruppen Täby Centrum arbetar ett team av professionella och engagerade naprapater och massörer, dedikerade till att främja din hälsa och välbefinnande.

Vi förstår att varje individ har unika behov och mål när det gäller sin fysiska hälsa. Därför strävar vi efter att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som är anpassade efter just dina förutsättningar. Nedan kan du läsa mer om vilka vi är. 

Sandra.jpg

Sandra Johansson

Leg. Naprapat 

Ansvarig sociala medier

sandra@naprapatgruppentaby.se

Sandra tog examen 2011. Hon har vidareutbildat sig inom stötvåg och dry needling. Sandra har själv en bakgrund inom dans och golf. Hon har själv tävlat i dans och undervisat. Idag är det mestadels träning i gymmet och löpspåret som gäller.

Som naprapat vill Sandra hjälpa dig till det fysiska liv du vill ha. 

Stian Ljosåk

Leg Naprapat, VD

Examen ultraljudsdiagnostik

stian@naprapatgruppentaby.se

Stian tog examen 2007. Sedan dess har han jobbat med patienter på klinik och inom idrottsföreningar i både Norge och Sverige. Stian har träningsbakgrund från fotboll, brottning, braziliansk jiu jitsu och styrkträning.

Fritiden ägnar han åt att vara med familjen, träna, snickra och att vara ute på sjön.

Mimmi Linder 

Leg. Naprapat

Samtalsterapeut

mimmi@naprapatgruppentaby.se

Mimmi tog sin examen 2011. Sedan 2016 undervisar hon på Naprapathögskolan, för närvarande i ledmanipulation och samtalsmetodik. Hon arbetar med hela rörelseapparaten och kan hjälpa dig med besvär därifrån.

2015-2017 gick hon en KBT (kognitiv beteendeterapi)-utbildning med relationell inriktning och erbjuder också terapibehandling.

När hon inte arbetar rider hon mer än gärna, ägnar sig åt styrketräning och att vara kreativ i köket. 

Mikael_BlickaStudio.jpg

Mikael Klintmark

Leg. Naprapat

Lic. coach

mikael@naprapatgruppentaby.se

Micke tog examen vid Naprapathögskolan 2003 och sedan dess behandlat främst idrottare och motionärer med fokus på löpning och löparens skador. 2006-2007 var han handledare på Naprapathögskolans elevklinik. Specialisering med manuell behandling, individuell rehabträning med coaching för att skapa hållbara strategier och vanor till att leva ett aktivt liv i rörelse och med glädje. Micke är bl a utbildad löpcoach, arbetar med laserterapi och sk Dry Needling. På fritiden är det löpning, kalla bad och under 2023 ska han genomföra Primiärmilen, Stockholm Marathon på 3:30:00 och Stockholm Halvmarathon med en måltid på sub 1:33:00.

Jennifer.jpg

Jennifer Eerola

Massage terapeut

Kostrådgivare​

jennifer@naprapatgruppentaby.se

Jennifer är diplomerad massör i klassisk svensk massage, med vidareutbildning i triggerpunkter samt lic. kostrådgivare sedan 2014. Hon ger behandlande massage och ser alltid kroppen som en helhet. Utöver det är Jennifer även lic. personlig tränare och lic. medicinsk tränare och är aktiv som tränare både för seniorer och ungdomar. 

Jennifer har sin bakgrund som dansare och showartist. På fritiden sjunger hon i kör och tillbringar så mycket tid som möjligt på landet.

Kalle Vogt

Naprapat,

Lic. massageterapeut

kalle@naprapatgruppentaby.se

 

Kalle tog sin examen som naprapat 2023. Han är utbildad personlig tränare och har en vidareutbildning inom dry needling för behandling av muskuloskeletal smärta.
Han har egen erfarenhet och stort intresse av träning inom triathlon, crossfit, kampsport samt styrketräning.
Det som driver Kalle som naprapat är att se sina patienter återgå till en vardag fri från smärta och besvär, och kunna leva de liv som dem själva vill leva.
Utöver jobbet så njuter han av vandring och friluftsliv.

Profilbild August Baronowsky Blicka Studio låguplöst för web.jpg

August Baronowsky

Cert. massör​

august@naprapatgruppentaby.se

August är certifierad massör och läser även till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm. Han ger både klassisk- och idrottsmassage. Själv har han idrottsbakgrund från judo och brasiliansk jiu jitsu. Genom sina studier och sin egen träning har han upparbetat sig en gedigen kunskap om hur kroppen fungerar och hur man skall gå tillväga för att mjukna upp stela och ömma muskler.

bottom of page