Hantering av dina personuppgifter

 

Varför vi samlar in personuppgifter

I vår verksamhet samlar vi in kontaktinformation och hälsoinformation, så kallade “känsliga personuppgifter” för att kunna föra journaler och utföra behandlingar. Vi gör detta enligt kravet i lag om att föra journal.

Enligt lag sparas journalen i minst 10 år. Mer information kring detta finns att läsa i Patientdatalagen.

Informationen vi samlar in sparas i ett journalprogram som heter Hano. Enligt kravet i GDPR har vi ett databehandlingsavtal med Hano.

 

Vi har en telefonisttjänst, Answer Online, som tar hand om alla samtal som kommer in till oss, och som också tar hand om tidsbokningar. Answer online har tillgång till våra kunders kontaktuppgifter, men inte journaler.

Vi har et databehandlingsavtal med Answer Online.

 

Sammanhållen journalföring

Vid Naprapatgruppen Täby Centrum AB har vi sammanhållen journalföring.

Det innebär att efter kundens muntliga samtycke så kan en annan anställd hos oss gå in och läsa kundens journal. Du som kund har rätten att motsätta dig en sådan delning och en delning sker bara efter samtycke.

N​APRAPATGRUPPEN  - DIN  NAPRAPAT MITT I TÄBY CENTRUM

Du hittar oss i Täby Centrum mittemot Willys och vid samma ingång som dansskolan Sway. Ta hiss eller trappa till plan 2 och gå till höger. 

KONTAKTA OSS

            08–39 16 60    Växeln är öppen 7-19 måndag-fredag

            info@naprapatgruppentaby.se

 

KOMMUNIKATION

Med buss eller tåg
Närmsta hållplats är Täby Centrum, men det går även bra att gå från Tibble. Hitta rätt tåg eller buss på sl.se

Med bil

Du står gratis i 2 timmar på Täby Centrums parkeringar. Norra parkeringen är den som ligger närmast.  Om du går in och registrerar din bil på Täby Centrums hemsida kommer du från och med registreringen stå gratis i 4 timmar varje gång du besöker Täby Centrum

 

Org.nr 5568154503                   Plusgiro 562903-5                   Bankgiro 653-0471                   F-skattebevis finns                   Postadress:  Täby torg 6, 183 34 TÄBY