Rörelseanalys​
 

En rörelseanalys kan passa dig som 

  • Har haft ont en längre tid eller har besvär på flera olika ställen.

  • Vill få hjälp med din träning

  • Är nyfiken på att veta mer om din kropp

Vad är en rörelseanalys

Eftersom varje kund har olika förutsättningar kan testerna se lite olika ut beroende på vilka mål man har och vilket besvär som man söker för. Nedan hittar du de vanligaste testerna som vi utför.

 

  • Rörlighet och ledfunktion i hela kroppen

  • Koordination/motorkontroll

  • Balans

  • Bålkontroll

  • Fysttester både styrka och kondition

  • Teknik och rörelsemönster vid träning

  • Gång/löpning

Efter första besöket har vi tagit reda på vad som är dina viktigaste områden att förbättra. Med resultatet från analysen tar vi fram ett individanpassat åtgärdsprogram som sedan ligger till grunden för din behandling/träning. På så sätt blir behandling/träning alltid på rätt nivå för dig och vi jobbar sedan vidare steg för steg till den nivå som du vill uppnå.

 

Individanpassat

Hos oss får du inga färdiga blad med standardövningar.

Vår grundfilosofi är att varje individ är unik och att behandling och träningen måste anpassas därefter. Det finns många bra övningar och metoder men det går inte att välja ut en som passar alla utan de måste anpassas till dina unika behov.

Uppföljning

Hur vet du att det vi rekommenderar är rätt för dig och skapar det resultat som du förväntar dig?

För oss är svaret enkelt. Först när det finns verktyg för att mäta dina resultat vet vi om det vi gör har önskad effekt. Vi chansar inte när vi skapar våra program utan har verktyg för att välja de övningar och metoder som passar dig och för att kunna följa din utveckling.  Med samma verktyg kontrollerar och säkrar vi kvaliteten i vårt eget arbete så vi kan garantera dig goda resultat.

N​APRAPATGRUPPEN  - DIN  NAPRAPAT MITT I TÄBY CENTRUM

Du hittar oss i Täby Centrum mittemot Willys och vid samma ingång som dansskolan Sway. Ta hiss eller trappa till plan 2 och gå till höger. 

KONTAKTA OSS

            08–39 16 60    Växeln är öppen 7-19 måndag-fredag

            info@naprapatgruppentaby.se

 

KOMMUNIKATION

Med buss eller tåg
Närmsta hållplats är Täby Centrum, men det går även bra att gå från Tibble. Hitta rätt tåg eller buss på sl.se

Med bil

Du står gratis i 2 timmar på Täby Centrums parkeringar. Norra parkeringen är den som ligger närmast.  Om du går in och registrerar din bil på Täby Centrums hemsida kommer du från och med registreringen stå gratis i 4 timmar varje gång du besöker Täby Centrum

 

Org.nr 5568154503                   Plusgiro 562903-5                   Bankgiro 653-0471                   F-skattebevis finns                   Postadress:  Täby torg 6, 183 34 TÄBY