top of page

Massage

Klassisk massage

Det franska ordet massage kan härledas bland annat från grekiskans masso (att knåda), vilket är precis vad det handlar om. På 1800-talet lades grunden för den klassiska svenska massagen, som är djupgående och perfekt för ömma och stela muskler. Massagen ökar blodcirkulationen och gör att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Genom triggerpunktsbehandling kan man även effektivt behandla och minska vissa typer av utstrålande smärta.

 

Idrottsmassage 

Vid träning och tävling kan idrottsmassage vara ett bra komplement. Behandlingen är tuffare än klassisk massage och mer inriktad mot att hjälpa dig i din återhämtning. Massagen kan förkorta läkningsprocesser, hjälpa musklerna att återhämta sig snabbare efte hårda träningspass och förbättrar funktionen så att du kan prestera och nå dina önskade resultat. 

 

Gravidmassage 

Som gravid kund anpassar vi positionen så att magen ligger fri och inte utsätts för tryck. Våra bänkar möjliggör att du kan sitta upp med stöd för nacke och armar, alternativt kan du få ligga på sidan under behandlingen. 

Massagegreppen är fasta för att lösa upp muskelspänningar men samtidigt varsamma. Vi utför gravidmassage från och med vecka 12. ​

bottom of page